Att det finns gott om soundtracks till filmer som är helt fantastiska känner de flesta förmodligen till. Att det har hänt väldigt mycket i utvecklingen av videospel kanske inte är lika självklart. Numera så är de största videospelen att jämställa, om de till och med inte har passerat, med de allra största filmerna.

Det betyder att tv-spel nuförtiden är föremål för samma budgetanspråk som tidigare bara tillföll de allra största filmerna. Det finns därför gott om tv-spel som har soundtracks som kan tillfredsställa den mest kräsna lyssnaren. Några tips:

  • Zelda a Link to the Past – Bästa soundtracket någonsin. Ridderligt i perfekt samklang med alla som någonsin tänkt tanken att det vore fint att leva i en värld där ära fortfarande betyder någonting.
  • Witcher, the Wild Hunt – Witcher 3 var ett tour the fource. Förmodligen det bästa rollspelet någonsin. Att börja spela det är att påbörja en resa som kommer att få dig att tappa kontakten med alla som du håller nära och kära. Var beredd på det.

Det finns gott om andra spel med helt fantastiska soundtracks att välja på. Ett bra soundtrack får dig att försjunka i den värld som tv-spelet vill ge dig.

Published
Categories Musik

Nya Inlägg

Musik till begravningar

Lyssna på musik

youplay