En artist är mer än en person som skapar och framför musik. Vissa artister är aktiva inom en rad olika områden. De kan även beskrivas som skådespelare, modedesigners eller lansera en rad med skönhetsprodukter. Vissa artister väljer att lansera en linje med en rad produkter, som ansiktsrengöring, toner, dag- och nattkräm och så vidare. Andra väljer att endast lansera en viss produkt. Parfymer är ett populärt val bland många av dagens artister.

Ett exempel på ett märke med flera produkter är Filorga. Filorga är givetvis inte en kändisprodukt, men Filorga har olika produkter och på liknande sätt kan artister välja att lansera sina produkter. Skillnaden mellan dessa typer av varumärken och kändismärken är bland annat hur de lockar sina kunder. En kändis använder ofta sitt namn och helt enkelt sin popularitet till att sälja produkterna medan andra varumärken fokuserar mer på vad deras produkter kan göra.

Artister som lanserat parfymer

En av de första kändisar som valde att lansera en egen parfym var Britney Spears. Därefter började fler och fler artister göra samma sak, som Ariana Grande, Katy Perry, Christina Aguilera, Beyoncé, Rihanna och många fler. En vanlig fråga som ställs när det kommer till kändisparfymer är om folk köper dessa för att de luktar gott eller endast för att de gillar artisten?

De flesta personer som köper kändisparfymer gör det ifall de gillar produkten. Men det finns även personer som endast köper produkten eftersom det är favoritartisten som står bakom.

Populära kändisparfymer

Det finns ett antal parfymer från artister som sticker ut i mängden. Dessa är några av de mest populäraste:

Kiss av Rihanna – denna parfym kom ut år 2017 och har en doft med fruktighet och blommiga toner. Det sägs att parfymen har anteckningar av freesia, apelsinblom och plommon.

Katy Perrys Royal Revolution – det här parfymen är en av Katy Perrys populäraste dofter. Den kom ut år 2014 och ger en fruktig, rik doft. Den består av bland annat läder, granatäpple och vaniljorkidé.

Cloud från Ariana Grande – Ariana Grandes parfym Cloud kom ut år 2018 och beskrivs som en parfym som både matchar Arianas estetik och hennes musik. Den har en doft av praliner, kokosnöt och vispad grädde. En väldigt söt parfym.

Jessica Simpsons Fancy Love – Fancy Love är en parfym med varma, fruktiga och luftiga dofter. Den sägs lukta av bärnsten, champagne samt persikablomning och en rad andra blommor som sedan knyter ihop doften på ett utmärkt sätt.

Curious av Britney Spears – en sista parfym som också anses vara bland de populäraste är Curious från Britney Spears. Det var hennes första parfym och hon har även släppt andra variationer av parfymen därefter. Curious har en blommig, fruktig doft av bland annat vanilj, päron och magnolia.

Published
Categories Uncategorized

Nya Inlägg

Musik till begravningar

Lyssna på musik

youplay